Hållbarehetsseminarium

Hållbarehetsseminarium

Mediapaket för events

Med vårt mediapaket ökar ni tillgängligheten och ger möjlighet till reflektion av de som deltog. På så sätt förvaltar ni den investering ni gjort.

Det finns flera fördelar med att dokumentera ditt event, du både inkluderar dom som inte var närvarande och ger en refresh till de som var med. Vi kan erbjuda tre olika nivåer:

Nivå 1 (kostnadseffektivt)
Enbart filmning med en högkvalitativ kamera och professionellt ljud. Ni får det inspelade seminariet på minneskort anpassat för det format som passar er för att själva redigera.
½ dag: 8800 kr
heldag: 14400 kr

Nivå 2 (värde för pengarna)
Vi filmar seminariet 2 högkvalitativa kameror och ljud. Här kommer det att bli flera kameravinklar och inzoomningar. I detta paket ingår redigering samt inkluderande av er logotyp. Filmen levereras redo att ladda upp på en videotjänst, er egen eller t ex Youtube. Vi är behjälpliga i denna process.
½ dag: 13800 kr
heldag: 19400 kr

Nivå 3 (Proffspaketet inklusive Livesändning)
Vi filmar med 2 kameror, livesänder samt även spelar in för efterredigering. I detta paket ingår redigering av eventet samt inkluderande av er logotyp. Filmen levereras redo att ladda upp på en videotjänst, er egen eller , tex Youtube. Detta paket är lämpligt för att kunna erbjuda de delar av organisationen som inte är fysiskt närvarande möjlighet att delta, eller att kunna göra sitt event publikt. Här ingår grafiska objekt som namnskyltar och logga.
½ dag: 16800 kr
heldag: 23760 kr

Intervjupaket
Att göra intervjuer med folk och ställa sina frågor för att få svar från t ex experter, politiker eller andra är ett suveränt sätt att indirekt kommunicera sina sakfrågor. Intervjuklipp kan användas både internt i egna organisationen och externt till massmedia eller olika opinionsbildare.
Tre intervjuer inklusive redigering och er logga: 7200 kr

Ibland kan det vara aktuellt att redigera ett sammandrag för att göra seminariet ännu mer lättillgängligt. Här ingår er logga, namnskyltar samt vinjett med ljudlogga.
Efterredigering av enstaka event: 4200 kr

FAQ eventfilmning och streaming

Frågor och funderingar kring mediapaketen?
Kontakta oss:

Mats Selin
VD FöretagsTV
076-145 40 40
mats.selin@foretagstv.com